Znásobte svoju radosť z dokonalého grilovania - grilujte na liatinovom riade. Grilovacia panvica z kvalitnej liatiny dokonale rozvádza a udržiava teplo. Liatinová grilovacia panvica je už vypálená a pripravená na použitie, takže nemusíte robiť prvé vypálenie (známe aj ako korenenie). Objavte čaro liatinovej grilovacej panvice a užívajte si všetky jej výhody.
Hlavné výhody
- Vynikajúca tepelná vodivosť na dokonale rovnomerné a účinné grilovanie
- Trvanlivosť a odolnosť - liatinový grilovací riad odolá vysokým teplotám a opotrebovaniu
- Lepšia chuť potravín - vďaka schopnosti liatiny absorbovať a udržiavať teplo pomáhajú liatinové panvice vytvárať výraznejšiu a bohatšiu chuť potravín
- okamžité použitie bez potreby prvého vypálenia, to sme už urobili za vás
- pri správnej starostlivosti sa panvica stáva nepriľnavou, takže používate menej tuku
- Jednoduchá údržba - čistite horúcou vodou a bambusovou kefou a utrite do sucha
Kúzlo grilovania na liatinovej panvici
Znalci a skutoční majstri grilovania sa nemôžu nabažiť liatinového grilovacieho riadu. Mäso a iné jedlá pripravené na surovej liatine majú jedinečnú chuť a vôňu. V kombinácii so starostlivou prípravou a kvalitnými surovinami majú jedlá grilované na liatinovej panvici bohatšiu a komplexnejšiu chuť. Liatinový riad je preto obľúbenou voľbou medzi milovníkmi jedla na celom svete.
Opekanie alebo dochucovanie
Kvalitné veci si zaslúžia kvalitnú starostlivosť. Panvicu G21 dostanete už vypálenú, takže ju môžete ihneď používať. Vypálením získa povrch panvice špeciálnu nepriľnavú vrstvu, ktorá chráni liatinu pred hrdzavením, zabezpečuje nepriľnavosť panvice a zvyšuje chuťový pôžitok z pripravovaného jedla.
Ďalšie vypálenie po uplynutí času je na vás. Nie je to zložité, nebojte sa. Panvicu potrite rastlinným olejom, najlepšie repkovým alebo arašidovým. Rozotrite olej na panvici papierovou utierkou a potom panvicu položte na horúci sporák, do rúry alebo na grilovací rošt a pečte aspoň 1 hodinu.
Dôležité upozornenie: Pred vypálením v rúre odskrutkujte rukoväť z panvice, aby ste zabránili jej poškodeniu.
Ochutenie vytvorí na panvici tvrdý ochranný povlak. Pri zahrievaní sa tuk viaže na kov a na seba v procese nazývanom polymerizácia, keď sa tuk mení na formu plastu. Keď sa použije dostatočné množstvo, vytvorí sa tvrdá patina, ktorá chráni kov a má nepriľnavé vlastnosti.
Čím častejšie panvicu používate, tým lepšiu chuť jedla získate
Najjednoduchší spôsob, ako sa správne starať o panvicu a zlepšiť jej vlastnosti, je používať ju. Vždy, keď grilujete steak, dusíte zeleninu alebo dokonca pečiete koláč, pridajte na panvicu vrstvy vyškvareného tuku a oleja. Tie sa priebežne prepaľujú a zlepšujú ochrannú vrstvu. Používaním a správnou starostlivosťou tak panvica získava jedinečný povrch.
Po použití panvicu umyte horúcou vodou, vyčistite bambusovou kefou a utrite do sucha.
Špecifikácie
- Značka: G21
- Určenie: liatinová grilovacia panvica
- Materiál: liatina
- Priemer: 25,5 cm
- Výška: 3,2 cm
Obsah balenia
- 1x liatinová grilovacia panvica